Bezoek

Ervaar het zelf: één van Europa's meest duurzame kantoorgebouwen

Bezoek Infinity

Infinity is een van Europa's meest duurzame gebouwen. Dat bewijzen de verschillende energiezuinige technieken, de duurzaamheidscertificaten en de on site productie van hernieuwbare energie. Als energiespecialist willen we bij Encon dat ons hoofdkwartier een uithangbord is voor duurzame oplossingen, en een inspiratie voor bedrijven, scholen, verenigingen en andere geïnteresseerden. 

Rondleidingen op maat

Infinity is meer dan een state-of-the-art gebouw. Het staat voor een nieuwe manier van denken, leren en werken, gericht op een duurzame toekomst. Infinity is een mindset die inspireert en informeert over hoe we het verschil kunnen maken voor onze toekomst, en die van onze kinderen. Dus laat u inspireren en breng ons een bezoek!

We voorzien rondleidingen op maat voor alle soorten groepen: scholen, verenigingen, bedrijven of overheden… Iedereen is welkom in Infinity. Het is de ideale educatieve uitstap voor schoolkinderen van alle leeftijden, maar een bezoek aan Infinity kan ook een interessant bedrijfsuitje zijn… Wenst u een specifiek technische rondleiding of eerder een die focust op duurzaamheid in het algemeen? We stemmen de inhoud van de rondleiding af op de wensen van de groep.

Lunch of diner in ons duurzame restaurant

Aan het eind van de rondleiding kunt u genieten van een duurzaam hapje en een drankje. Want ook het restaurant in Infinity is een toonbeeld van duurzaamheid: alle meubels zijn gerecupereerd, recycled of upcycled, de keuken is voorzien van de duurzaamste technieken en het eten dat we serveren halen we zo veel mogelijk bij lokale leveranciers. Ook hier is de keuze aan u: van broodjeslunch tot een uitgebreider diner, alles is mogelijk.

Impact Investing

Alles dat Encon doet, kadert in Impact Investing. Impact Investing genereert zowel een financieel als maatschappelijk rendement. Over een periode van 17 jaar heeft Encon meer dan 260.000.000 € en 1.300.000 ton CO2 bespaard. Dat komt overeen met de CO2-compensatie van 110.000 hectare bomen. Wilt u weten hoe u dit zelf kan realiseren? Breng dan een bezoek aan Infinity en vraag naar onze key-note speech.

Interesse in een rondleiding met je studenten of vereniging?

Neem dan zeker even contact met ons op en krijg alle nodige info!

Contacteer ons